Main Menu
  • Slovenian
  • English
  • German

O nas

Ekipa se predstavi

Katja in Simon bosta poskrbela, da bo vse urejeno, brezskrbno in vedno na voljo. Katja kot učiteljica športne vzgoje in Simon, navdušen športnik, ne boste dovolila, da vam bi bilo dolgčas. Ata Stanko vam bo kot izkušen gozdar predlagal odkrivanje najlepših okoliških kotičkov. Mama Ida pa pripravi odličen štrudelj!

Ekipa se predstavi

Hišo Štiftar sta pred več kot 100 leti zgradila naša stara starša. Star ata Silvester in stara mama Valerija. V njen je prebivala tako rekoč »cela vas«. Ni ga soseda, ki mu ne bi nudila toplega zavetja vsaj za kakšno leto. Zgodbo nadaljujemo na malce drugačen način – z vami.

Logarska dolina je ena najlepših alpskih ledeniških dolin v Evropi in se zajeda v Kamniško-Savinjske Alpe s severa. Biser, ki ga morate videti.

Solčavsko je harmonija treh dolin ter hkrati sozvočje izjemne narave in skrbno premišljenega turizma. https://www.logarska-solcavsko.si/

Pravljična palčkova dežela v neposredni bližini Kmečke hiše Štiftar vam pričara tisti brezskrbni otroški nasmeh, ki na srečo zlepa ne popusti.

Pri nas lahko najamete prostor za piknik, rojstnodnevno zabavo ali kakšen drug vam pomemben dogodek. Svež zrak je zakon. Pri nas ga imamo na tone. Ob gugalnicah, račkah, mlinčku in žuborenju Savinje!