Main Menu
  • Slovenian
  • English
  • German

Ojstrica - apartma za 4 osebe

V apartmaju Ojstrica za štiri osebe se boste že morali imeti lepo, saj vas v Kmečki hiši Štiftar čakajo prijetno, domačno urejene sobe. Vsaka izmed njih ima svojo kopalnico s tušem in wc-jem. Prav tako se boste lahko v njih sprostili ob gledanju televizije, vaše dobrote pa shranili v hladilnik, s katerim je opremljena vsaka izmed sob. V čisto sveže prenovljeni, več kot 100 let stari hiši, se bo vonj po novem preveval z občutkom domačnosti, ki so ga nudile stare kmečke hiše in ustvarjal čudovito energijo.

Comments are closed.

Logarska dolina je ena najlepših alpskih ledeniških dolin v Evropi in se zajeda v Kamniško-Savinjske Alpe s severa. Biser, ki ga morate videti.

Solčavsko je harmonija treh dolin ter hkrati sozvočje izjemne narave in skrbno premišljenega turizma. https://www.logarska-solcavsko.si/

Pravljična palčkova dežela v neposredni bližini Kmečke hiše Štiftar vam pričara tisti brezskrbni otroški nasmeh, ki na srečo zlepa ne popusti.

Pri nas lahko najamete prostor za piknik, rojstnodnevno zabavo ali kakšen drug vam pomemben dogodek. Svež zrak je zakon. Pri nas ga imamo na tone. Ob gugalnicah, račkah, mlinčku in žuborenju Savinje!