Main Menu
  • Slovenian
  • English
  • German

Okolica

stiftar_webpage_wellness_sprostitev_FINAL

V okolici Kmečke hiše Štiftar se skriva zvrhana mera užitka in sprostitve. Luna, zvezde, soj sveč, pogled na mogočno Raduho, brbotanje Savinje, kozarec penine. Prijetna družba. Trenutek, ki bo pregnal vsakodnevne skrbi in vam narisal nasmeh na obraz. Nepozabno doživetje za vas in vaše najdražje!

stiftar_webpage_wellness_jakuzzi_FINAL

Razvajali se boste na svežem zraku. Ne le to, ob tem boste občudovali čudovito okolico. Travne bilke, ki plapolajo v vetru, v ozadju pa gora Raduha vas ne bodo pustile ravnodušne. Pozimi, spomladi, poleti ali jeseni – sproščujočih in dih jemajočih trenutkov ni nikoli preveč!

stiftar_webpage_wellness_savna_FINAL

Z aktivnostmi prepleten dan – kolesarjenje, pohodništvo, gorništvo, nordijska hoja, pozimi pa sankanje, smučanje in tek na smučeh – boste zaključili na najboljši možen način. Sprostitev kar pred svojo odlično sobico pod mogočno Raduho. Ste že našli prosti termin? Če ne, je skrajni čas, da to postorite. Vabljeni!

Logarska dolina je ena najlepših alpskih ledeniških dolin v Evropi in se zajeda v Kamniško-Savinjske Alpe s severa. Biser, ki ga morate videti.

Solčavsko je harmonija treh dolin ter hkrati sozvočje izjemne narave in skrbno premišljenega turizma. https://www.logarska-solcavsko.si/

Pravljična palčkova dežela v neposredni bližini Kmečke hiše Štiftar vam pričara tisti brezskrbni otroški nasmeh, ki na srečo zlepa ne popusti.

Pri nas lahko najamete prostor za piknik, rojstnodnevno zabavo ali kakšen drug vam pomemben dogodek. Svež zrak je zakon. Pri nas ga imamo na tone. Ob gugalnicah, račkah, mlinčku in žuborenju Savinje!